Benne leszünk a tévében!

 2012.10.27. 17:43

borival másolata_1.jpg

Na, kivel ülök itt a kanapén? Aki nem ismeri fel, bár szerintem olyan nincs is, annak elárulom, hogy a fantasztikus hangú Péterfy Bori az, akivel pár napja együtt készítettünk karkötőt az én kis otthoni műhelyemben a Zöldtea című ökomagazin legújabb adása számára, amit november 3-án 12,35-kor sugároz az M1.

P1050134 másolata_3.JPG
A rendező azt kérte, hogy mivel az ökomagazin ezen adása az ásványokról szól, ezek felhasználásával készítsünk egy látványos ékszert. Ismerve Borit, hűvös színösszeállításokkal készültem. Bori hezitált, hogy melyiket válassza a korall-fekete-bézs és a visszafogottabb, rózsaszín-zöld-fekete mix közül.

P1050136_1.jpg
Végül ez utóbbi,-- japános színvilága miatt Gésa névre keresztelt összeállítás-- mellett döntött. Érthető is, hiszen ezúttal nem
a vörös szájú dívaként, hanem civilben érkezett.

péterfybori karkoto.jpg

Itt pedig a közös művünk látható. Mielőtt azt hinnétek, hogy Borit menet közben le is fagyasztottam, elárulom, hogy ez egy próbababa keze, ezért ilyen porcelánfehér. És hogy milyen ásványokat használtunk? Nos, fekete obszidiánt, hematitot, rózsakvarcot és achátot.  A többi alkotórész pedig sokféle, színben passzoló üveg- és fagyöngy.

péterfybori karkoto4.jpg

Hasonló karkötő és nyaklánc a korall-fekete-bézs-rószaszín mixből, neve: Korallfantázia. Szintén hideg bőrtónushoz ajánlott, tél típusú nőknek, fekete vagy nagyon fényes ősz hajhoz. A rózsaszínű és bézs üveg- és fagyöngyök, ásványok finomítják a vörös és fekete kontrasztját és rafinálttá teszik az összeállítást.

P1050222.jpg

 A nyakékhez drótra applikált fonalágacskákat is készítettem.

P1020631.jpg

Szintén drótékszer a nyárvégi csokor ihlette nyakék.

Nyári csokor katicával.jpg

Szeretek fonalakkal dolgozni, így ezeket a nyakékeket az ásvány- valamint üveg-és fagyöngyök kiegészítéseként, saját gyártású, mini fonalgombolyagokkal dúsítottam.

P1040273.jpg

Fenn a "Tavaszi kert íriszekkel". És hogy milyen színekkel képzelek egy gyönyörű reggelt Párizsban? Íme:

P1020411.jpg
Ha szeretnétek hasonló impresszionista stílusú nyakláncot, karkötőt más színekben, amit egy-egy konkrét ruhához viselnétek, írjatok a czokildi@gmail.com címre. Árakat a webshopomban találtok: http://czokildihu.bigcartel.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr514872242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása