2in1_3bblogba.jpg

Eddig csak csepegtettem őket, most viszont együtt is láthatók új geometrikus fonálékszer-kollekcióm kampányfotói. A kollekció magyarul a "Fény játékszerei" fantázianevet viseli, angolul pedig "Joyellery of Light" névre hallgat. Az elnevezés arra utal, hogy az egymás mellé kerülő különböző fonáltextúrák eltérő módon tükrözik vissza a fényt, és ez az izgalmas fényjáték minden ékszernél megfigyelhető. Ahogy viselőjük mozdul, folyton más-más arcukat mutatják az ékszerek is.
A fotókat ezúttal is a nagyszerű divatfotós, Garai Edit készítette.
2in1_1a másolata.jpgA fotózás koncepcióját Csillag Tamás rendező, art director kollégám ötlete alapján dolgoztuk ki. A fotók egyúttal az általa fejlesztett, LightSpell® fantázianevű fényfestési mobilalkalmazás demóanyagai is. A hatás egyszerre futurisztikus és mégis ősi, hiszen a bemutatott ékszerek akár az egyiptomi istennők ékszereit is eszünkbe juttathatják.
2in1_2cblogba.jpgJégkirálynő és a távoli galaxisok szülötte egyszerre, de lehet akár a mélytengerek hercegnője is. A jelmeze mindössze egy pillekönnyű, vintage muszlinruha és sok-sok fénylény, meg persze az elmaradhatatlan kiegészítő: az arany fonálékszer.
Itt pedig megnézhetitek, hogyan készültek a fényeffektek.


 

Címkék: vintage ékszer elegáns kampányfotóim

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr284918141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása