farsang1_1.jpg

farsang2_1.jpg

farsang4_1.jpg

farsang3_1.jpg

P1070153.jpg

A barkácsolók valószínűleg már ismerik, ha mégsem, akkor sürgősen írják fel maguknak, mert a francia Marie Claire Ideés kreatív magazin a szakma legeslegje. Kéthavonta jelenik meg, és szerencsére nálunk is kapható. A jobb újságosok valószínűleg nem fognak meglepődni, ha kéritek, de jobb, ha siettek, mert az a pár példány, amit rendelnek belőle, mindig hamar gazdára talál. 

Nem véletlenül, mert a Marie Claire Idées igazi csemege és fantasztikus iskola. Látni és komponálni tanít. Ha jól megfigyelitek a képeket, minden részlet a helyén van, sokszor meglepő, de tökéletesen harmonikus minden kompozíció. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a franciául kicsit gagyogók könnyedén bővíthetik belőle a szókincsüket.

A farsangra készülődve most csak néhány jelmezt másoltam ide még a karácsonyi számból. A képek olyan varázslatosak, hogy szinte sajnálom, hogy nem vagyok megint óvodás, legszívesebben mindjárt beöltöznék pillangónak.

Címkék: gyerekszoba barkácsolás gyerekfotók jelmezek türelmetlen DIY gyerekes DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr845061040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása