P1070634.jpg

Imádok esküvői ékszereket készíteni; ez igazi öltöztetőnős feladat. Hiszen az alkotótér ilyenkor sokkal nagyobb, mint amikor magamnak, vagy egyelőre még csak a képzeletemben létező vevőnek készítek valamit. Nemcsak a menyasszony teljes toalettjét kell megkoronáznia az ékszernek, illeszkednie kell a vőlegény ruhájához is, és finoman bele kell simulnia az esküvő dekorációjába.

A megismerkedés és a másik emberre való ráhangolódás olyan kreatív energiákat szabadít fel, amitől szinte szó szerint szárnyakat kapok. Ugyanakkor az is nagyon boldogító, hogy tudom, az ékszer, amit a menyasszonyra álmodok, reflektorfényben lesz. Nem is akárhol.

Kati egy multinacionális cégnél ismerte meg belga származású kedvesét, és hamarosan Brüsszelbe költöznek. Olyan ékszert szeretett volna, amit nem csak az esküvőjén, hanem később is viselhet. Amikor először találkoztunk, már kiválasztotta menyasszonyi ruháját a belváros egyik esküvői szalonjában. A sok szebbnél szebb habos csoda közül jó ízléssel a lehető legelegánsabb és legegyszerűbb fazon mellett döntött. „Nem akarok más lenni, mint aki a hétköznapokban vagyok”- mondta, és teljes mértékben igazat adtam neki. Hiszen nem könnyű elkerülni a kísértést, amit az alkalom kínál.

P1070740.jpg

P1070743_1.jpg

P1070632.jpg

P1070631.jpg

Kati ruhájának szépsége az egyszerűségében rejlik. Egyetlen lecsatolható hosszú uszály díszíti és a selyemöv, amely kiemeli karcsú derekát, és amelynek színét a vőlegény nyakkendőjéhez igazítottuk. Ehhez választottam a nyakék gyöngyeit, köveit és egyéb hozzávalóit is. Kati bőrtónusához nagyon jól illik a hófehér szín is, de a ruha színe inkább törtfehérbe hajlik. A törtfehér és fehér különböző árnyalatai mellé szürke, kékesszürke és tojáshéjszín kerültek, valamint ezüstös-feketén csillogó árnyalatok. Úgy érzetük, hogy a ruha egyszerűségét jól lehetne ellenpontozni egy dús nyakékkel, aminek további előnye, hogy Kati finom arcára irányítja a figyelmet. Mivel az esküvő március legelején volt, Kati egy puha műszőrme bolerót is rendelt.

Az itt látható fotó az esküvő előtt két nappal készült Katiról a szalonban a főpróbán. Azóta már büszke feleség, akinek sok boldogságot kívánok. Nagyon várom az esküvőn készült fotókat, amit hamarosan itt a blogon is láthattok.

Címkék: fehér esküvő ékszer romantikus elegáns

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr565124282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása