kéknaranc3.jpg

kéknarancs7.jpg

kéknarancs6.jpg

kéknarancs10.jpg

kéknarancs9.jpg Amikor ezt az ékszert készítettem, megfogott ez a csodálatos szivárványos fonál, amiben a narancssárgától kezdve a lilán át, a barna és a kék legkülönfélébb árnyalatai adtak randevút egymásnak. De még milyen randevút! Olyat, amiben a nap még vagy már csak egy picit látható az égen, és vöröses fénye egészen különös fénnyel világítja meg a felhőket.

Hogy még vagy már, mint annyi minden, ez is ízlés kérdése. Személy szerint jobban szeretem a napfelkeltét a naplementénél, talán, mert ritkábban látom, vagy azért, mert egy új kezdet mindig izgalmasabb, mint a lezárás, meg azért is, mert számomra mintha több lenne benne a filozófia. Persze mondhatjátok azt, hogy ez botorság, hiszen minden lezárás egyben kezdet, ahogyan a napfelkelte és a naplemente is nézőpont kérdése. Mint egy elillanó illúzió. Megfoghatatlan, utolérhetetlen csoda.

Címkék: ékszer romantikus elegáns outdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr995298314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása