láva7.jpg

Miközben lávafotókat kerestem ehhez a poszthoz, többször is leesett az állam. Először ennél a képnél. Olyan, mint egy gyönyörű absztrakt festmény, egészen elképesztő színekkel és formákkal. Közben persze eszembe jut, hogy ez micsoda pusztító erő, eszembe jut, amit Pompeiről tanultunk, meg a legutóbbi izlandi kitörés is, ami hetekre megbénította Európa légiforgalmát. Ugyanakkor az is szembe jut, hogy a vulkanikus talajok különösen termékenyek, vagyis, hogy itt is termékenyen összeér élet és halál.

Mégis most, amikor ezt a posztot írom, elsősorban színekre és formákra gondolok. A vörös számtalan árnyalatára, a szürkésfeketete plaszticitására és az egymásba fonódó, örvénylő formákra, amelyeket azt hiszem, sikerült visszaadnom a Lávasorozat ékszereiben.

lava6.jpg

láva2.jpg

láva8.jpg

lava3.jpg

láva9.jpg

láva4.jpg

A Lávasorozat legújabb, karkötős darabja a tüzes és sudár Delinkének készült, aki egy közelgő esküvőn szeretné viselni azt. Vörös és fekete hajó hölgyeknek különösen ajánlom ezeket a színeket, de bőrtónus és bevállalókedv függvényében barnák és szőkék is megpróbálhatják, ha nem félnek feltűnést kelteni.

 

A lávafotók forrása:

hqwalls.org

www.photobotos.com

Címkék: ékszer elegáns színbomba

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr345305431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása