Első posztot írni nem könnyű, van egy olyan érzésem, hogy az első posztnak nagyobb a súlya, mint az utána következőknek. Az első posztnak olyannak kell lennie, mint a mézesmadzag, amit elhúznak az orrod előtt. Másrészt, ha már Öltöztetőnőnek álltam, az első poszt természetesen legyen valami öltöztetős, egy saját munka, egy (remélhetőleg) emlékezetes első benyomás. Íme:

MMFC0718finnnn blogba.jpg

czokildi zsanerfotok3 blogba.jpg

czok ildi zsanerfotok3 blogba.jpg

MMFC0791finnn blogba.jpg

Két éve, nyáron készítettük az első divatanyagot az esküvői ékszerkollekcióm bemutatására. Igazán minőségi esküvői ruhákat nem tudtam kölcsönözni, ezért máshogy kellett összeállítani az anyagot. Amit itt láttok, az mind vintage ruha, vagy magyarosan -- bár ezt nem szeretem--, turkálós. Persze nem amolyan könyékig belemerülős. Igazán elegáns, szalonszerű üzletekből szereztem be az egyes ruhadarabokat. Gyönyörűen mutatnak Tari Györgyin, a modellen, és remekül illenek az ékszerekhez. A fotókat Garai Edit készítette, aki időnként valódi tornászmozdulatokat mutatott be, hogy a legmegfelelőbb szögből fotózza Györgyit. A finom és izgalmas sminket Dodinak, azaz Matis Editnek köszönhetjük, a frizurákat pedig Boltresz Katának.

czok ildi zsanerfotok1 másolata.jpg

eskuvoigyongyosbogyosrojtos blogba.jpg

Azóta a vintage ruhák még inkább divatba jöttek, az ökológiai szempontokat is messzemenően figyelembe vevő green wedding mozgalom pedig úgy tűnik, itthon is teret nyer. Ha magad is esküvőre készülsz, nyugodtan vedd elő édesanyád, vagy uram bocsá', nagymamád régi menyasszonyi ruháját, és próbáld fel egy izgalmas kiegészítővel. Az összhatás modernebb lesz, mint hinnéd!

Címkék: vintage esküvő ékszer romantikus elegáns outdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr984848492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása