P1070146.jpg

Azt mondják, a fehér mindenkinek jól áll.  Ez igaz, de nem mindegy, melyik árnyalatát viseljük. A  kreol bőrűek és a Hófehérkék (fehér bőr+ sötét haj) nyugodtan bevállalhatják a hófehéret, az ún. tavasz vagy ősz típusúak, azaz a rózsaszínes bőrtónusúak azonban inkább törtfehéret vagy bézs árnyalatokat válasszanak, ha ragyogni akarnak.

P1070149.jpg

P1030489 másolata (2)b.jpg

P1030579b.jpg

P1070147_1.jpg

Ezeket az ékszereket az Esküvő Kiállításra készítettem, de nem kell újra férjhez menni ahhoz, hogy viselhessétek őket. Egy kivágott pulcsihoz vagy akár pólóhoz is felvehetitek őket, feldobva ezzel a hétköznapi göncöket. Ami pedig a ragyogást illeti, azt garantálom. A különböző fonalak ugyanis másként tükrözik vissza a fényt, így minden mozdulatra fényjátékkal ajándékozhatjátok meg beszélgetőpartnereiteket. Ezért kérem, ne tekintsétek részükről udvariatlanságnak, ha ragyogó szemetek helyett a nyakatokra fixálják majd tekintetüket.

Címkék: esküvő ékszer elegáns

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr645060842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása