fejdísz11.JPG

fejdísz10.JPG

fejdísz6.JPG

fejdísz12.jpg

fejdísz7.JPG

fejdísz9.JPG

Amikor Ági megkeresett, hogy vintage jellegű, rusztikus csipkéből készült menyasszonyi ruhájához tervezzek ékszert, nagyon megörültem. Főleg azért, mert ez volt az első alkalom, hogy fejdíszt készítettem egy menyasszonynak, aki ráadásul olyan volt sallangmentes, egyszerűségében gyönyörű kis ruhájában, mint egy erdei tündér.

Ági az esküvőt szó szerint a zöldben képzelte el. Nemcsak az erdei környezetet értette ez alatt, hanem a dekoráció színeit is. Így került a fejdíszre a ruha színét idéző bézsek mellé néhány zsenge zöld árnyalat.

Sokat töprengtem azon, hogyan a rögzítsem a fejdíszt a fejre, végül a legegyszerűbb megoldás győzött. A képen még nincs rajta a vékony organzaszalag, amit a nagy virágcsokrok alá erősítettem, és amivel a fejdísz koszorúként és hajráfként egyaránt használható. A masnit diszkréten el lehet rejteni frizura alá, úgy, hogy igazán könnyed, bájos és természetes hatást kelt. Remélem, Ági elküldi majd az esküvőjén készült fotókat, amiket természetesen itt is bemutatok.

Zsánerképek forrása:greenweddingshoes.com,

http://eco-beautifulweddings.com/real-weddings/leanne-wills-wedding-at-the-park,

www.ohmyvogue.com,

http://www.etsy.com/listing/103180319/wedding-lace-hoops-set-of-3-wedding fejdísz 12,

mondocherry.blogspot.com

Címkék: vintage fehér esküvő ékszer romantikus elegáns outdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr265305800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása