elektromos művek1.jpg

Az ihlet bárhonnan jöhet. Akár egy csatornafedéltől is, amit a Váci utcán fotóztam. A szürke és a bronz színpárosítás magamtól talán nem jutott volna eszembe, ezért vagyok végtelenül hálás a Budapesti Elektromos Műveknek, mert felnyitotta a szemem.  Az élet ismét bebizonyította, hogy az ötlet általában a földön hever. Csak fel kell venni.

elektromos művek2.jpg

elektromos művek4.jpg

A szürkés fonál ez egyik legszebb, amivel valaha dolgoztam, igazi meglepetéseket tartogat. Megfelelő szögben tartva különleges, bársonyos fényjátékkal kényeztet. Tapintásra ingerel, ugyanakkor a szemem sem tudom levenni róla. Ellenpontként, kiegészítésként pedig nagyszerűen működik ez a gyönyörű, fényes bronzos selyemfonál. A december 2-ai Wampra is viszek ezekből az ékszerekből. Gyertek, próbálgassatok!

Címkék: ékszer elegáns

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr534937013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása