MMFC0172finx_1.jpg

MMFC0178finx_2.jpg

MMFC0188finx_1.jpg

MMFC0162finx_1.jpg
MMFC0162finakis.jpg

Working Madonna - ugrott be a cím, amikor megláttam az elkészült képeket. A modell, a 17 éves Bianca kortalan, már-már valószerűtlenül vékony és nagyon karakteres szépség, akinek az arcában és mozdulataiban, bár nem volt erre vonatkozó instrukciónk, van valami Madonna-szerű. No, nem a híres énekesnőre gondolok, hanem a bibliai alakra, akit rengetegszer megformáztak és megfestettek a régi korok csodálatos művészei. Az én Madonnám egy mai figura, akinek az áldozathozatala egészen másféle, noha, ahogy írtam, van benne valami, ami azokra a festményekre emlékeztet. Ez a Madonna kis fekete ruhájában, mint a modern, emancipált és szerepei között olykor kétségbeesetten egyensúlyozni próbáló nő jelenik meg.

workingmadonna4.jpg

workingmadonna1.jpg

workingmadonna3.jpg

workingmadonna13.jpg

Az ékszerek geometrikus fonálékszerek vagy másként mondva, "A fény játékszerei" néven futnak. Onnan jött ez a név, hogy az egymás mellé kerülő különböző fonáltextúrák más-más módon verik vissza fényt, és ez érdekes fényjátékot idéz elő. Ahogy a viselője mozdul, mindig más színűnek tűnik az ékszer. Az alapanyag plexi, amit a testre formázok, így egészen individuális darabok is születhetnek a legkülönbözőbb testalkatokra. Ebben a sorozatban óarany és púderrózsaszín árnyalatokat, illetve egyfajta finom gyöngyházszínt használtam ezüsttel és feketével fűszerezve.

A fotókat ezúttal is Garai Edit barátnőm készítette, aki Mandarin Photo néven működtet fotóstúdiót.

Címkék: ékszer elegáns A fény játékszerei geometrikus fonálékszer

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr335134436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása