gyerekszoba3_1.jpg

gyerekszoba2_1.jpg

gyerekszoba1_1.jpg
Bár a lakásdekoráció nem hasonlítható össze egy klasszikus szimfóniával, mégsem árt, ha ebben is törekszünk arra, hogy egy-egy kedves motívumot a lehető legtöbb formában kibontsunk. Így igazán személyes és valahogy szerves lehet az a díszlet, amibe minden nap hazatérünk.

Nálunk ezt a kedves motívumot, vagy témát a madarak testesítik meg. Többféle formában "használom" őket, a lakás több pontján. Az előző bejegyzésben mutattam be a nappaliban látható madaras mobilt, amelyhez megszólalásig, vagyis inkább az első csiripelésig hasonlít a gyerekszobában található szivárványmadaras mobil. Ugyanazzal a technikával készült, ám a fehéres árnyalatú papírok helyett  ezúttal kreatív szaküzletben kapható szivárványkartont használtunk. A formák kivágásánál figyeltünk arra, hogy a szárny és a test egy-egy madár esetében egymáshoz közeli, vagy egymáshoz illő színárnyalatra essen, így harmonikusabb lett összhatás.

A szinergia jegyében született falimatrica helyett a lécekből összeállított fa, amelyre ugyancsak a szivárványkartonból vágtunk leveleket. A kötött madáretetőt kedvenc kreatív magazinomból, a Marie Claire Idées-ből vágtam ki, a fán ücsörgő madárkák pedig az akkor három éves Sári lányom kedves kis rajzának nagyításai.

Címkék: lakberendezés gyerekszoba barkácsolás mobilok falimatrica helyett türelmetlen DIY gyerekes DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr675082725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása