gyerekek10.jpg

Hogy mit keres a csizma az asztalon, azaz a nyár a télben? Jogos a felvetés, de van rá egy kristálytiszta magyarázatom. Ha igazán személyes és életre szóló ajándékot szeretnétek adni a hozzátok közelállóknak karácsonyra, fotóztassátok le csemetéiteket Garai Edittel, aki igazi profi, és gyerekfotós minőségében New York-i ügynökségeknek is dolgozik. Majd készítsetek fotókönyvet a képekből a Fotókönyvboltban, ez az egyetlen magyar fotókönyves cég, a szoftverük pedig olyan egyszerű, hogy bárki megtanulhatja.

gyerekek3.jpg

gyerekek11_1.jpg

gyerekek9.jpg

Edit barátnőm, aki az ékszeres divatfotóimat készíti, még augusztusban fényképezte le a lányokat, Esztert és Sárit a Dunakanyarban, az erdőben álló házikónkban és a mellette csordogáló patak, illetve a Duna partján. Az akció a lányok reszortja volt, a finomságokat anyukám készítette, a stylingot pedig én követtem el, amit a kisebbik, Sári komolyan szabotált, ezért maradt rajta végül a nap felében a kedvenc, agyonhordott sortja.

gyerekek1.jpg

gyerekek2.jpg

gyerekek4_1.jpg

gyerekek5.jpg

gyerekek6_1.jpg

Azt hiszem, az okostelefonok és a profi amatőrgépek korában is nagy a különbség a magunk készítette családi fotó és egy profi munkája között. Amikor ezekre a képekre ránézek, mintha profi stock képet néznék a gyerekeimről, olyat, amit a legjobbak készítenek. Nem véletlen, hogy New Yorkban is ráharaptak Garai Edit fotóira.

Gondold meg, még van egy kis idő karácsonyig.

gyerekek7.jpg

Címkék: outdoor ajándékötlet gyerekfotók gyerekes DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr554945949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása