Emberek mariikoban blogba.jpg

Most hazabeszélek, de hogy mellé nem beszélek, arra bizonyíték ez a sorozat, amely a Vörösmarty téren készült, a karácsonyi vásárban, ahol a családi manufaktúránkban készült, kézzel kötött Mariiko sapkákat áruljuk. Legfiatalabb vásárlónk eddig 12 éves, a legidősebb pedig 82 volt.

Egy öltöztetőnőnek sapkákat árulni ideális feladat és nagyszerű kihívás, mert a fej, illetve az arc a főbejárat. Persze a test más részei is hangsúlyosak lehetnek, de a legtöbbet mégiscsak az arcunkkal kommunikálunk. Sapkát próbálni egy másik emberre egyfajta intimitást feltételez. Azt, hogy ő közel enged magához, amiért én nagyon hálás vagyok. Amikor pedig sikerül eltalálni azt, ami jól áll neki, ő érez hálát, mert szépnek látja magát. Azt hiszem, ezeken a fotókon érezhető valami ebből a kitüntetett pillanatból.

Címkék: outdoor ajándékötlet advanced style mariiko sapkák

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr694958667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása