Gondoltad volna, hogy ez egy munkaruha?

próbaba7.jpg

Helyszín: a Vörösmarty tér. Időpont: november 15-tól december 24-ig. Azaz pontosan 40 nap. Ennyi ideig tart a karácsonyi vásár, és ennyi ideig kell az időjárással és olykor a vásárlókkal dacolnia az embernek, ha már kézművességre és a családi manufaktúra keretében készített, kézzel kötött mariiko sapkák értékesítésére adta a fejét.Akkor is ha fúj, akkor is, ha fagy, állni kell a sarat és a vevők időnkénti ostromát egyaránt. Ehhez pedig komoly munkaruha kell. Sokan ezért síruhába öltöznek, mások tíz pulóvert húznak, egy Öltöztetőnőnek viszont úgy kell öltöznie, hogy mindemellett stílusos is legyen.

próbaba6.jpg

Mariela Burani kimonófazonú dzseki Milánóból, virágos béléssel megspékelve és a világ legszebb ruhacímkéjével megjelölve, (a Maggies Bartók Béla úti üzletében vadásztam)

mongolos fazonú mariiko sapka, fekete és fekete-spriccelt gyapjú illetve részben műszálas fonálból kézzel kötve, (hasonlót találtok a mariiko facebook oldalán és a a karácsonyi vásárban, a Vörösmarty téren),

fekete Mexx anorák anyagú, A vonalú, hosszú szoknya, (amit szintén a Maggies-ben vettem, és most nem fotóztam le)

bélelt gumicsizma (nem tudom honnan, ilyet ma mindenhol láthatsz),

és fa nyakláncok, amiket természetesen dzsekin kívül hordok, mert így is SZABAD.

Szeretnél te is izgalmas téli ruhatárat magadnak? Stílusos és vagány akarsz lenni anélkül, hogy vagyonokat költenél? Írj nekem a czokildi@gmail.com címre, hívj a 06- 30 3437643-as számon, vagy csatlakozz a hamarosan induló öltöztetőnős Turitúrák egyikéhez, amelyről nemsokára hírt adok.

Címkék: ékszer elegáns outdoor próbaba

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr724940317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása