P1060586.jpg

Már hetekkel ezelőtt összebarátkoztam a manóval, na jó, kobolddal, aki azóta is a bejárati ajtónkon ücsörög a többszörösen újrahasznosított koszorún, a toboz alatt, de csak most, karácsony másnapján volt rá időm, hogy bemutassam őt. Szóval, ő Manó-Kobold az Ikeából, a svéd folklór emblematikus alakja, akiről a Pettson és Findusz írójának karácsonyi mesekönyve szól. A történet kedves, humoros és muklás (a Findusz-rajongók tudják, miről beszélek), és megtudhatjuk belőle, mire jó a zabkása azon túl, hogy rettentően egészséges.

manó.jpg

koszorú.jpg

A többszörösen újrahasznosított koszorút már láthattátok előző életeiben. Most annyi történt, hogy miután leszedtem róla a gesztenyéket, egy gombostűvel ráerősítettem a koboldot, és ragasztópisztollyal két tobozt valamint egy üres kis makkházat erősítettem mellé. Ez utóbbi kosárkaként funkcionál, amit apró bogyókkal és gyöngyökkel tömtem meg.

P1060585.jpg

karácsony 7.jpg

karácsony blogba 1.jpg

A manó-kobold testvérei szintén nálunk tanyáznak. Amikor nem a karácsonyi dekorációban teljesítenek szolgálatot, a gyerekeim játszanak velük lelkesen.

Címkék: karácsony lakberendezés outdoor barkácsolás reciklálás türelmetlen DIY gyerekes DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr424982180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása