Viszonylag kicsi, rumlis, de a miénk. Vagyis a gyerekeimé, akiket szerencsére hálás természettel áldott meg a természet, ezért nagyon örülnek minden lakberendezős és öltöztetős megmozdulásomnak. Pláne, ha az az ő birodalmukat díszíti. Én pedig cserébe, hálából, igazán fontos, mélyreható és csak picit túlzó kijelentésekre ragadtatom magam. Olyanra, mint ez, ami "drótba öntve" látható a szobájuk falán.

P1020970 másolata.JPG
Nagyon szeretem a finn lakberdizájnt. Az alap általában fehér, mint rendes skandinávhoz illik, de ellenpontként, foltokban sok a vidám szín. És ha már a színeknél tartunk, miért ne lehetne mindjárt szivárvány a gyerekszobában?

P1030027másolat.jpg

A lámpára lógatott madaras mobilon, amit a lányokkal közösen barkácsoltunk, mesebeli szivárványmadarak röpködnek a szintén saját gyártmányú, lécekből összerakott szivárványleveles fa ágai előtt.

P1030013 másolat.jpg

A bútorzat amolyan szedett-vedett vagy ha úgy tetszik, spontán: az átfestett ruhásszekrény egy irodából került ide, az egyik íróasztalt és a székeket lomtalanításon találtuk, a varrógéptalp és a játékok tárolására szolgáló éjjeli szekrénykék családi örökségből valók, és van természetesen néhány Ikea-bútor is.

P1020985 másolata.JPG

P1020983 másolat.jpg

És hogy mire jó egy használaton kívüli ajtó? Természetesen álcázásra, pl fantasztikus gyerekrajzokkal.

P1030021.JPG

A szobáról készült fotókkal nemrégiben részt vettem a népszerű Kedvencotthon blog gyerekszobás olvasói pályázatán. A képek elnyerték a blog szerzőjének, B. Tier Noéminek a tetszését is, aminek eredménye egy lakásfotózás lett. A mi otthonunkról készült fotókat a Mi otthonunk 2012 novemberi számában láthatjátok, és hamarosan itt a blogon is.

Ha tetszett a gyerekszobánk, és szeretnél hasonló ötleteket megvalósítani a te csemetéd birodalmában is, keress vagy hívj (30-3438743) nyugodtan, együtt kitaláljuk!

Címkék: fehér gyerekszoba barkácsolás falimatrica helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr854875131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása