sofi-oksanen-sztalin-tehenei.jpg

oksanen3 blogba.jpg

sofi-oksanen10.jpg

sofi oksanen blogba 06.jpg

sofi oksanennek blogba P1060255.jpg

sofi oksanennekP1060247.jpg

Ha jól emlékszem, Karinthy volt az, akinek egyik kedvenc játéka az volt a barátaival, hogy a világtörténelem legkülönbözőbb alakjait néhány lépésben összehozták egymással. Aki a leggyorsabban megtalálta a kapcsolatot az illetők között, az nyert. Hogy ez miért jutott eszembe?

Mert egy szép őszi napon két lépésben sikerült eljutnom egyik kedvenc kortárs szerzőmhöz, Sofi Oksanenhez. A két lépés valójában egy lépés volt, a közvetítője pedig egy régi egyetemi évfolyamtársam és barátnőm, aki a polcomon meglátta az írónő két regényét. Kati, így hívják a barátnőt, korábban a Scolarnál, Sofi Oskanen magyar kiadójánál dolgozott, és a Tisztogatás itthoni bemutatóján barátkozott össze Sofival."Ő a te embered!" mondta, és igaza volt, mert Sofinak nemcsak íróként, hanem ahogy a képeken is látszik, nőként is fantasztikus a stílusa. Geometrikus ékszereim közül választott egy markáns, látványos darabot, melynek színeit lila, kék és bordó nemezcsíkokkal átszőtt dús raszta hajához igazítottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://azoltoztetono.blog.hu/api/trackback/id/tr804966899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása